Online cursus
Module 1. - je innerlijk kompas

Betere keuzes maken, door te luisteren naar je intuïtie

Schrijf je nu in voor deze module! In deze module leer je:

Luisteren naar je intuïtie

Op welke manier jouw intuïtie werkt

Rust te vinden om beter te leren luisteren naar je innerlijk kompas

Hoe je jouw intuïtie sterker kunt maken

Sta jij op een kruispunt in je leven? Of twijfel je sowieso regelmatig? Dan wil je antwoorden. Deze kan je het beste in jezelf vinden. Jouw intuïtie is de beste richtingaanwijzer die je hebt!

In deze module leer je alles over jouw intuïtie en hoe je die gebruikt voor een fijner leven:

Hoe werkt mijn intuïtie precies?

Welke woorden kan ik eraan geven?

Hoe kan ik een fijner leven krijgen door naar mijn intuïtie te luisteren?

Module 1. Intuïtie

Module 1. Intuïtie, je innerlijk kompas

Deze module bestaat uit toegankelijke video's, audiofragmenten, voorbeelden, tips en praktische oefeningen die je thuis, wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo kunt doen.

Ik laat je zien hoe je jouw intuïtie verder kunt ontwikkelen. We oefenen hoe je meer bewust kunt worden van jouw intuïtie.

Jouw resultaat: Je kunt betere keuzes maken in werk en privé, doordat je beter voelt en weet wat goed is voor jou. Dat brengt je meer persoonlijk en zakelijk succes!

Deze module bestaat uit 5 lessen. In deze module lees je wat intuïtie inhoudt en welke woorden je eraan kunt geven zodat het voor jou past. Maar je leest vooral wat ze voor je kan betekenen, wat ervoor nodig is om je bewuster te worden van jouw intuïtie en hoe je ze verder kunt ontwikkelen of versterken. Want hoe mooi is het als je je intuïtie voor je kunt laten werken en je haar kunt gebruiken als je innerlijk kompas dat altijd voor je klaarstaat en je in alle omstandigheden van raad kan voorzien. Als je wilt luisteren… 

Patricia de Groot

Mijn naam is Patricia de Groot. Al ruim 25 jaar werk ik vanuit mijn talent van ‘helder weten’ en intuïtie. Ik begeleid ondernemers en professionals om zakelijk en persoonlijk succesvol te zijn, door ze te helpen de juiste keuzes te maken. Ik gebruik mijn helder weten en intuïtie om snel en vakkundig inzicht te krijgen in een persoon of situatie.

“Mijn grote drijfveer is bewustzijn, verdieping en ontwikkeling brengen in het leven van anderen.”

Lees hier meer over Patricia

Patricia de Groot - foto over de trainer
Roadmap voor moeiteloos vertrouwen op je intuïtie

Gratis ROADMAP voor moeiteloos vertrouwen op je intuïtie

In mijn roadmap geef ik je 5 belangrijke tips om zowel zakelijk als persoonlijk succesvol te zijn. Tips die je in de juiste richting wijzen op je pad. Want ook jij kunt leren luisteren naar je intuïtie!